Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Dirk Thys

Business Development

Laden onderweg in uw gemeente

Iedere dag ziet u veel bezoekers en passanten binnen uw gemeente. Een groot deel daarvan reist binnen uw gemeente een ander gedeelte is op doorreis. Ook voor elektrische taxi’s, passanten op doorreis of vluchtige bezoekers kunt u nu een laaddienst aanbieden. Deze groep elektrisch rijders is vooral onderweg en heeft weinig tijd om een auto op te laden. Voor hen is een snellader de oplossing.

Maar ook voor bezoekers die voor een vergadering komen of voor een langer bezoek in uw gemeente aanwezig zijn hebben we een oplossing. Om uit te vinden welke laadoplossing goed bij de door u aangewezen locatie past, zoekt Allego uit welke behoeftes uw bezoeker heeft en welke laadoplossing het beste bij de specifieke plek past. Daarbij inventariseren we de gemiddelde lengte van het verblijf, en hoeveel gebruikers er nu en in de toekomst zullen zijn.

Services van Allego

Bezoekers onderweg zijn over het algemeen niet lang op een vaste locatie. Om hen te voorzien van een passende laadoplossing, realiseert Allego laadpalen die auto’s zeer snel kunnen opladen zodat uw gasten met de benodigde energie weer verder kunnen! Allego plaatst niet alleen de laadpaal, ook onderhouden we de laadpaal, bieden een 24/7 storingsdienst aan en zorgen ervoor dat iedereen er altijd op kan laden. U heeft er verder geen omkijken naar en geniet van alle voordelen van de laadpaal op uw locatie.

Uw voordelen zijn:

  • Handige laadservice voor bezoekers en passanten
  • U wordt totaal ontzorgd. Allego regelt alles
  • U draagt bij aan een beter milieu en verbetering van de luchtkwaliteit

Heeft u behoefte aan meer informatie dan kunt u onderstaand formulier invullen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief