Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Dirk Thys

Business Development

Laden in de openbare ruimte

Elektrisch vervoer is razendsnel in opkomst. Ook in uw gemeente zult u merken dat het aantal e-rijders toeneemt. Bewoners, bedrijven en bezoekers willen bewuster en milieuvriendelijker rijden en kiezen daarom voor elektrisch vervoer en nieuwe mobiliteitsconcepten.

Waarschijnlijk krijgt u al aanvragen binnen voor laadpalen aan de openbare weg. Eenvoudig en snel laadpunten realiseren en bovendien zelf volledig de regie houden? Dat kan met Allego. Ook zonder financiële middelen van de gemeente.

Service van Allego

Wij verzorgen het hele proces van aanvraag tot plaatsing en onderhoud. Daarvoor hoeft u vrijwel niets te doen. Allego biedt gemeenten een solide oplossing – én een snel alternatief voor concessies. We plaatsen, financieren en onderhouden laadpalen die wij ter beschikking stellen aan de gemeente, haar bewoners en bezoekers. Dit voeren wij uit binnen de gestelde beleidskaders van uw gemeente.

Wat zijn uw voordelen?

  • Uw gemeente houdt de regie op inrichting van de openbare ruimte
  • Uw gemeente houdt focus op de eigen kerntaken
  • Een gemeentelijke investering in laadinfra is niet noodzakelijk.
  • Optioneel kan uw gemeente de e-rijder een financiële stimulans geven (bijvoorbeeld korting op de laadprijs)
  • Daarnaast draagt u bij aan het verminderen van geluidsoverlast, de afname van CO2 uitstoot én verbetering van de luchtkwaliteit.
  • U kunt de rijders van elektrische auto’s in de gemeente zelf een laadpaal laten aanvragen via een open platform.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief