Over Allego

Het is de missie van Allego dat iedereen altijd en overal zijn elektrische auto kan opladen. Eenvoudig en betaalbaar. Daarom ontwikkelen wij laadoplossingen en laadinfrastructuur op maat, voor gemeenten, bedrijven en vervoersmaatschappijen.

Elektrisch rijden is in opkomst. Elektrische rijders willen hun auto overal en altijd kunnen opladen. Allego biedt de flexibiliteit door laadinfrastructuur te ontwikkelen en realiseren die betrouwbaar, betaalbaar en voor iedereen toegankelijk is. Ook ontwikkelt Allego services die passen bij het laden van de toekomst zoals bijvoorbeeld openbaarladen.nl voor de laadpaal in openbare ruimten, het innovatieve ChargingPlaza om meerdere voertuigen op een kleine ruimte te voorzien van stroom en Urban Mobility. Samen met de automobielbranche, overheden, service providers en netbeheerders ontwikkelt Allego gebruikersgerichte services die elektrisch rijden aangenamer en persoonlijker maken.

Waar we voor staan

Allego wil dat iedereen altijd en overal zijn elektrische auto kan laden. Eenvoudig en betaalbaar. De wensen van e-rijders en andere eindgebruikers zijn de basis van onze oplossingen. In opdracht van gemeenten, bedrijven en vervoersmaatschappijen werkt Allego aan gebruiksvriendelijke en toekomstvaste laadpunten. Wij werken onafhankelijk en innovatief. In Nederland, België en Duitsland, met ambities voor heel Europa.

De klant kan rekenen op een betrouwbare, kosteneffectieve en slimme laadoplossing thuis, op het werk en onderweg, met de services die horen bij de mobiliteit van de toekomst.

Vooruitzien

Wij kijken vooruit. Omdat wij vandaag het elektrische vervoer van morgen waarmaken. Daarom investeren wij zelf in het plaatsen en exploiteren van laadpunten. Daarom hebben wij een breed Europees netwerk en een focus en ambitie op Europees niveau.

Bedrijfscultuur

Wij zijn innovatief en betrouwbaar, ambitieus maar ook realistisch. We verwachten dat je fouten maakt en dat we daar allemaal van leren, maar ook dat je boven jezelf uitstijgt en de rest met je meeneemt.

Wij werken graag samen, met klanten, partners en e-rijders. En natuurlijk met onze collega’s.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief