Kan ik u helpen

Kan ik u helpen

Steven Colla

Business Development

Laden onderweg

U bent eigenaar of locatiemanager van bijvoorbeeld een restaurant, business centres of retail store dat aan de snelweg of doorgaande route ligt. Waarschijnlijk krijgt u steeds vaker de vraag van uw gasten of zij hun elektrische auto op kunnen laden op uw locatie. Gezien de groei van het aantal elektrische auto’s, zal de vraag ook nog sterk toenemen de komende jaren.

Snel opladen? Aantrekkelijke locatie!

Vaak zijn uw bezoekers relatief kort op uw locatie. Om iets te eten, te kopen of om zaken te doen. Na het bezoek zetten de bezoekers de reis weer voort naar een volgende bestemming. Vanzelfsprekend is de beschikbaarheid van laders en de mogelijkheid om snel te kunnen laden erg belangrijk voor e-rijders.

Als u de e-rijder in de gelegenheid stelt om snel te kunnen laden, biedt u niet alleen goede service. Ook uw locatie wordt extra aantrekkelijk. U trekt nieuwe klanten.

Allego snellaad corridor

Allego ontwikkelt en exploiteert een Europese snellaad corridor. Indien u een locatie heeft die geschikt is voor snelladen en u wilt onderdeel zijn van de Allego snellaad corridor neem dan contact met ons op. Samen met u maken we een locatie-analyse. Afhankelijk van de locatie kenmerken plaatsen we 1 of meer snelladers. Graag bespreken we ons business model met u om samen te beoordelen wat een passende oplossing is.

Uiteraard zorgt Allego er voor dat iedereen ook altijd zorgeloos kan laden.

Diensten Allego

Allego zorgt er voor dat u altijd kunt laden op uw locatie. En voor optimaal gemak voor de locatie-eigenaar en de e-rijder. Onze dienstverlening bestaat onder meer uit:

  • Installatie, beheer en onderhoud;
  • Monitoring en 24/7 helpdesk;
  • Vereffening laadsessies.

Steven Colla - Business Development Manager Allego Belgie

Steven Colla

Business Development

+32 497 61 25 40

Allego snellaad Corridor

Allego ontwikkelt en exploiteert een Europese snellaad corridor. Momenteel is Allego actief in België, Nederland en Duitsland. In Nederland zijn 50 snelladers ontwikkeld. In Duitsland en België worden in 2016 nog eens 300 snelladers geplaatst.

Bent u locatie eigenaar?

Samen met u maken we een analyse van uw locatie. Afhankelijk van de locatiekenmerken plaatsen we 1 of meer snelladers. Graag bespreken we ons business model met u. We komen altijd tot een passende oplossing.

 

Laden op het werk

Flexibel laden voor uw medewerkers, gasten  en bezoekers

ladenophetwerk

 

Laden onderweg

Snel laden voor uw bezoekers die op doorreis zijn

ladenophetwerk

 

Laden voor uw bezoekers

Normaal laden of snel laden. Wat past het beste bij uw situatie?

Laden voor uw gasten

 

Laden in de openbare ruimte

Geen ruimte op uw locatie. Toch laden. Goed geregeld!

Laden in de openbare ruimte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief